Sacosa de panza. Practica si urbana.

Sacosa de panza. Practica si urbana.

Printre multitudinea de lucruri care ne plac si pe care le alegem cu greu, am decis ca cea mai buna solutie este de a le avea pe toate.. la indemana…in cea mai cool sacosa de panza. Practica va deveni accesoriul tau preferat.

Sacosa este confectionata din bumbac si imprimeurile sunt variate, colorate, cu mesaje amuzante sau cu imagini care te atrag.

Sacosa de panza este usor de impaturit si o poti depozita in cele mai mici spatii.

Putem personaliza  imprimeul acestora, pentru a se mula perfect pe ceea ce ai nevoie.

Poti ajuta astfel si la reducerea folosirii sacoselor de plastic. Dacă se consideră că o sacoșă de pânză ar înlocui 3 pungi de plastic, timp de o săptămână, pentru an, producerea a 11.900 de sacoșe ar îndepărta 1.713.600 pungi de plastic.

Practica si urbana o poți folosi în orice situație: sacoșă pentru shopping, în parc, la mall sau ca un accesoriu util și încăpător pentru plajă.

Poti vedea toate modelele accesand linkul de mai jos:

sacosa-panza

Continue reading „Sacosa de panza. Practica si urbana.”

Serviciu de personalizare tricouri

Serviciu de personalizare tricouri

Activitatea noastra s-a extins prin dezvoltarea serviciului de personalizare a tricourilor.

Personalizarea implica utilizarea ultimei tehnologii in domeniu, care prezinta multiple avantaje pentru client. Imprimarea se realizeaza pe materiale ce contin un minim de 60% bumbac cu scopul de a absorbi cerneala Epson care are rolul de a patrunde direct in material, fara a crea acel efect plastifiat si in relief.

Tricourile imprimate in acest mod au o rezistenta mare in timp, atata timp cat se respecta anumite cerinte.

Spalarea ar trebui sa se faca manual, sau la rotatii cat mai mici, pentru a evita frecarea excesiva a stratului textil imprimat. Tricourile trebuie intoarse pe dos inainte de spalare.

Temperatura apei trebuie sa fie cat mai scazuta, max. 30 de grade.

Se recomanda folosirea unei cantitati cat mai mici de detergent. Folosirea inalbitorilor este strict interzisa

Se recomanda uscarea naturala (“pe sfoara”), deasemenea tricourile se usuca tot pe dos (aceasta regula e general valabila pentru orice articol de imbracaminte colorat, razele soarelui tind sa decoloreze materialul).

Daca toate aceste sfaturi sunt respectate, tricourile tale vor rezista o perioada lunga de timp. Atat pe tricouri albe, dar mai ales pe tricouri inchise la culoare, la prima spalare este normala o foarte usoara palire a culorilor imprimeului. Aceasta este insa aproape insesizabila, si in plus noi tinem cont de acest lucru si culorile sunt imprimate special mai vi.

Printul digital este perfect pentru tricourile personalizate, deoarece se poate imprima aproape orice. De la poze pana la design-uri grafice foarte complexe.

Deasemenea formatul nu este unul special, este de ajuns sa ne trimiti o poza cu o rezolutie decenta. Imprimanta noastra imprima si pe tricouri negre sau inchise la culoare, insa pentru acestea sunt necesare poze cu transparenta (format .png) sau vectori. Graficieni nostri te pot ajuta cu prelucrarea pozelor pentru printarea pe suport negru.