fbpx
Comanda de 200RON si ai LIVRARE GRATUITA!
10% Discount Plata Online

FAQ

plata produselor

Plata se face prin transfer bancar pe baza facturii proforme emise sau în sistem ramburs dupa efectuarea unei comenzi. Factura fiscala se tipareste numai dupa acceptarea facturii proforme si insoteste produsele la livrare. Factura fiscala contine aceleasi date ca si cele inscrise in factura proforma (date client, produse, preturi).

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Comanda prin email sau telefonic

Ai posbilitatea de a ne trimite comanda direct pe e-mail la office@artmaniacs.ro sau pe telefon la numarul  +40 722 368 271  si unul din designerii nostrii te va consilia simplu si exact.

Comanda Online

Dupa ce ati ales produsul pe care doriti sa il comandati, adaugati numarul de produse in comanda dumneavoastră şi trimiteti-l in cosul de cumparaturi. Pe masura ce adaugati produse la comanda dumneavoastra, acestea sunt adaugate in cosul de cumparaturi. Pentru a finaliza comanda, apasati butonul Trimite Comanda. Dupa preluarea cu succes a comenzii dumneavoastra, veti primi un email prin care sunteti informat ca solicitarea dumneavoastra a fost trimisa catre un reprezentant de vanzari .

retur marfuri cumparate

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produsele noastre. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii, daca produsul nu este folosit.

livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curier rapid la adresa specificata. Termenul de livrare pentru produsele care sunt disponibile pe stoc este 24 de ore, oriunde in tara. Pentru produsele care nu se afla pe stoc termenul de livrare este de 5 zile lucratoare.

Shopping cart

0

Niciun produs în coș.

up to

20% off

foloseste Codul "First Order"