Iubim ceea ce facem, o facem din pasiune si avem clienti multumiti!

Inca din 2009, la Artmaniacs am tinut cont de un singur lucru: furnizarea celor mai de calitate tablouri canvas pe panza originala 100% bumbac.

Peste 5 ani de experienta, pentru tine!

Acest aspect nu se reduce doar la produsul finit, ci este vizibil in tot procesul de creatie, pornind de la relatiile cu clientii, pana la finalizarea comenzii. Un tablou poate fi cumparat de oriunde, insa imortalizarea imaginilor preferate o poti realiza intr-un singur loc. Peste 1200 de clienti multumiti ne-au incredintat pozele si amintirile lor pretioase.

Atentie la detalii

Cand vine vorba de multumirea clientului, ne asiguram ca experienta lui este extraordinar de placuta, incepand cu pasii de comanda si suportul acordat in plasarea comenzii si pana la calitatea impecabila a tabloului canvas. Iti garantam ca il veti indragi pentru toata viata!

Calitatea materialelor

Utilizam materiale de cea mai buna calitate si lucrarile sunt create manual pentru a avea siguranta ca toate detaliile sunt realizate cu cea mai mare atentie posibila. Echipa Artmaniacs tine cont de dorintele si personalitatea dumneavoastra, livrand tabloul canvas dorit.

O echipa specializata

Designer-ii nostri prelucreaza fotografiile si le retuseaza, inlatura efectele nedorite, ajusteaza culorile si taie imaginea in asa fel incat sa se potriveasca perfect in tabloul personalizat, tinand cont de absolut toate detaliile. Lucram cu pasiune si acest lucru se vede.

tablouri canvas

Avantajele tale!

Prelucrare manuala

Tablourile canvas sunt lucrate manual, de catre oameni reali. Acest lucru inseamna ca specialistii nostri inspecteaza imaginea furnizata de dumneavoastra si o prelucreaza atent, apoi o transforma intr-un tablou canvas, cu cea mai mare atentie la detalii.

Protectie canvas

Tablourile sunt acoperite cu un spray protector impotriva umezelii si razelor UV, conceput nu doar pentru a prelungi viata produsului, ci si pentru a intensifica culorile. Testele efectuate in timp au dovedit beneficiile majore ale utilizarii unei astfel de protectii pentru canvas.

Material Artist Canvas

Panza canvas este tratata special pentru a fi printata prin tehnologia pe care am ales-o ca fiind cea mai potrivita, poate reda o gama extinsa de culori si are o rezistenta mare in timp. Panza canvas utilizata in procesul de printare contine material textil din bumbac 100%.

Durata mare de viata a tabloului

Tablourile canvas Artmaniacs au o durata de viata mare, datorita cernelurilor utilizate care asigura o imprimare fiabila, de precizie, culori vii si o uscare rapida. Cernelurile inovatoare HP ofera o combinatie unica de calitate si rezistenta.

Sisteme de prindere incluse

Sistemul de prindere al tabloului nu ar putea fi mai usor. Tablourile noastre vin livrate cu o placuta de agatat atasata de partea din spate a cadrului. Acest lucru permite agatarea perfecta, fara nici o problema, a tabloului de carlig, surub sau cui.

Garantia calitatii

Si pentru ca noi nu facem compromisuri, suntem suficient de increzatori pentru a oferi o garantie de calitate pentru toate produsele Artmaniacs! Daca nu esti satisfacut de calitatea produsului nostru, iti inapoiem suma platita! Nu ne asumam nici un risc cu tabloul tau!