fbpx
Comanda de 200RON si ai LIVRARE GRATUITA!

Echipa specializata

Designer-ii nostri prelucreaza fotografiile si le retuseaza, inlatura efectele nedorite, ajusteaza culorile si taie imaginea in asa fel incat sa se potriveasca perfect, tinand cont de absolut toate detaliile. Lucram cu pasiune si acest lucru se vede.

Timp de livare4h

Avem capacitatea de productie interna care ne permite posibilitatea de a livra in termen de maxim 4 ore. Inca din 2012, am tinut cont de un singur lucru: furnizarea unor produse de calitate in timpul solicitat de clientii nostrii.

Pozitie centrala

Time is money!
Stim ca timpul este important si costa bani. Avantajul nostru este acela de a avea atelierul de productie in centrul orasului. Nu pierzi timp in trafic si ne putem intalni oricand pentru a discuta despre comenzile si dorintele tale.

Oamenii din spatele povestii

".... investiţiile în tehnologia de printare vor face de cele mai multe ori diferenţa. Ne-am bazat pe noutatea pe care o aducea tehnologia de imprimare, mai ales cea DTG (Direct-to-Garment). Până în 2014 am lucrat doar cu furnziori şi nu aveam neaparat un control asupra calității. Dar odată ce am cumpărat am putut să gestionăm procesul de producție a imprimeurilor de la un capăt la altul. În plus, tehnologia nouă asigura și calitatea printurilor realizate: culori intense, printuri realizate cu exactitate milimetrică, durabilitatea imprimeului, dar și rapiditatea procesului. Faptul că SureColor SC-F2000 printează un design de 20x10cm în 25 de secunde și un design A4 foarte detaliat într-un minut ne-a permis să luăm comenzi mari pe care să le livrăm rapid – spune Andreea Vâjâeac. Pentru modele pe care le printează lucrează în special cu designeri şi artişti locali."

PORTOFOLIUL

Shopping cart

0

Niciun produs în coș.

up to

20% off

foloseste Codul "First Order"