Tablourile Multicanvas

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_images_carousel images=”3093,3094,3095″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”50″ slides_per_view=”1″ img_size=”large” autoplay=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Tablourile Multicanvas reprezinta acel ceva ce poate spune o poveste .Este o caracteristică care poate fi privita , discutata , adorata sau chiar ignorata .Avand în vedere ca piesa de arta se intinde pe mai multe panze , este necesar sa exista o legatura creativa intre ele.Ai nevoie de tablouri creative pentru a spune o poveste .Si in timp ce unele piese de arta sunt decorative, ne place ca idea de arta multi- piese poate fi de fapt destul de simpla și distractiva .

Lucrarile noastre le gasiti aici: https://ro-ro.facebook.com/artmaniacstablouri

Impartiti o imagine preferata in diferite moduri: driptic unic , triptic sau quadriptic.

In acest fel vei deveni un creator personal de arta si te vei intoarce acasa sau la birou simtindu-te ca intr- o zi la muzeu !

Combinand calitatea superioara a panzei cu accesibilitatea, solutia de tablouri multiple va ofera o modalitate ușoara de a dispune de fotografii preferate în doua , trei sau patru piese .

De la peisaje urbane pentru portrete de familie și totul între acestea, puteți face o declarație artistica distincta cu printuri de arta muticanvas

De ce ne place Ne place ideea tablourilor multicanvas , deoarece se poate lucra într-adevar în mai multe spații . Acesta poate fi o caracteristica a unui perete simplu undeva in casa ta , cum ar fi un hol sau un birou , dar ar putea , de asemenea, sa funcționeaze bine într-o camera pentru copii .Este într-adevar optiunea care depinde de decor și de culoarea alegerilor tale actuale. Afișarea unui perete plin de tablouri, mai degraba decat printuri individuale , va permite ca rezultatul decorului sa se extinda dincolo de perspectiva tipic unidimensional care vine împreuna cu tablouri formate dintr-o singura bucata .De asemenea, va recomandam sa alegeti fotografii sau tiparituri care vor accentua dispunerea in camera cum ar fi colturi , scaune, ferestre, coloane , sau alte elemente arhitecturale care ar putea fi accentuate cu opere de arta bine plasate .

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_cta_button title=”Vezi Galeria noastra de Multi Canvasuri” position=”right” href=”http://www.artmaniacs.ro/categorie/multicanvas/” style=”dark”][/vc_cta_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]

Un decor curat si liniar

Darlene Molnar este director de design si detine studioul omonim din DC, pentru prezentarea caruia chiar a folosit imagini din propria locuinta.
Pentru a adauga o doza de familiaritate aranjamentelor este suficienta textura materialelor, iar suprafata mica a locuintei nu mai pare asa mica atunci cand amenajarea este atat de aerisita. Amenajarea generala este inspirata de designul modern din anii ’60, completat cu cateva elemente de epoca bine plasate, dar si cateva piese de mobilier reconditionat cu atentie.
Imaginile spun totul despre acest camin ordonat si confortabil.

Un decor curat, ale carui linii sunt influentate de accente apartinand mijlocul secolului si compenseaza cu articole vintage si elemente do-it-yourself.

Darlene și Brian impartasesc pasiunea pentru tipografie si piesa care atarna deasupra mesei din bucatarie este un vechi semn care reprezinta statia de autobuz a orasului DC, decoratiune gasita in cadrul unui shop online de decoratiuni.

Darlene a colaborat cu tatal ei, pasionat de prelucrarea pielii naturale, pentru a creea scaunul personalizat Bertoia din dormitor. Decoratiuna din bucatarie „Cat e ceasul” reprezinta una dintre lucrarile apartinand lui Darlene si a fost realizata din segmente HGTV, numere de casa vechi si parti dintr-un ceas alimentat cu baterii.

In restul casei, se observa atingeri simple – cum ar fi modul usor neglijent in care cuvertura portocalie si pufosa este aruncata peste un scaun Hee Welling – care fac locul sa fie ca acasa. Tablourile canvas au fost si ele alese cu grija, pentru a completa decorul si a contrasta cu paleta de culori aleasa.

Inspiratia : Cand ne-am mutat in acest apartament eram pasionati de Mad Men si am fost inspirati de stilul decorativ adoptat in spectacol . Am amestecat unele descoperiri preferate ale noastre dintr-o varietate de stiluri și origini care au completat inspiratia noastra originala.

Elementul favorit: balcon nostru mic, care are vedere in curtea cladirii. Pentru o casa care este pe Wisconsin Avenue (unul dintre cele mai aglomerate strazi ale orașului), acest tip de spatiu linistit in aer liber este ravnit de multa lume.

 

Tablou canvas decorativ tablouri decor

Sursa: http://www.apartmenttherapy.com/darlene-and-brians-clean-pure-lines-house-tour-194744

 

Comportamentul copiilor si culorile

Rosu

Are capacitatea de a energiza corpul si excita mintea, inima si cresterea ratelor de respiratie. Cu toate acestea, unele cercetari sugereaza ca expunerea indelungata la rosu incurajeaza un comportament agresiv si incapacitatea de a se concentra.

Concluzia: Culoarea rosie este perfecta ca element nuantator, dar ar putea sa nu fie cea mai buna culoare pentru camera unui copil deja agitat.

 

Portocaliu

Foarte rar folosit, portocaliu este, probabil,una dintre culorile cele maine intelese din pachetul de vopsea. Aceasta culoare calda, prietenoasa si tineresca este de fapt foarte buna pentru copii, deoarece se spune ca incurajeaza increderea, extrovertirea si independenta. Natura sociala a acestei culori inspira comunicarea si cooperarea intre copii si prietenii lor.

 

Galben

Cei mai multi dintre noi asociem galben cu sentimente de fericire si bucurie. Studiile asocieaza aceasta culoare stralucitoare si vesela, cu motivatia; galben moderat ajuta concentrarea, in timp ce cele mai luminoase nuante pot creste capacitatea de memorie. Feriti-va de a folosi prea mult galben stralucitor, totusi. In doze mari, poate creea sentimente de agitatie si chiar furie.

 

Verde

Aceasta culoare are un efect calmant, natural asupra unuicopil. Oamenii de stiinta au descoperit, de asemenea, ca verdele poate imbunatati viteza de citire si intelegere a unui copil.

 

Albastru

Avand efectul opus culorii rosu, albastrul diminueaza sentimentele de anxietate si agresivitate si scade tensiunea arteriala si ratele inimii. Copiii care au avut accese de furie sau alte probleme de comportament pot aprecia efectele calmante ale unei camere decorata in albastru.

 

Culorile calde

Inspira fericire, confort . Ele pot face, de asemenea, spatiile deschise si mari sa para mai intime pentru cei tineri. Desigur, acest lucru nu inseamna ca esti limitat la maro si bronz – foloseste aceste culori usoare ca o platforma pentru nuante luminoase si mai indraznete.

Daca nu doresti vopsirea camerei in totalitate cu aceste culori poti adauga tablouri canvas care contin aceste nuante.

 

 

 

Pentru mai multe informatii: http://www.houzz.com/ideabooks/16866284/list/kids-room-color-wisdom-how-colors-affect-behavior

 camera copii decor copii tablouri canvas