Informatii despre Canvas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Arta Tablourilor Canvas

Calitatea detaliilor de care tinem cont in producerea unui tablou Artmaniacs incepe cu procesul de printare si…nu se termina niciodata. Scopul nostru este de a evolua in permanenta si de a fi mereu la curent cu ultimele noutati si tehnici din domeniu.
TablouriIn procesul de printare folosim una dintre cele mai bune metode de imprimare de pe piata si anume tehnologia cernelurilor pe baza de apa si de pigment. Cu aceasta tehnologie putem reda mai multe culori in procesul de imprimare, cu un nivel de detaliere si un contrast mare si cu o durabilitate crescuta. Imprimanta utilizata este HP T2300 si formeaza printul cu ajutorul a 6 culori (cyan, gri, magenta, negru mat, negru foto, galben), redand cu acuratete fiecare detaliu sau degrade.
Un alt aspect important al procesului de imprimare este cel de gestionare al culorilor, care implica calibrarea imprimantei si monitorului, astfel incat rezultatul final sa se potriveasca cu imaginea afisata pe site-ul nostru. Setarile monitorului pot da rezultate foarte diferite si schimba total aspectul imaginilor afisate pe Web, de aceea pentru o cat mai buna redare a culorilor va recomandam calibrarea monitorului dumneavoastra periodic. Pentru ca cel mai mare nivel de detaliere se produce atunci cand imaginile sunt foarte clare, toate imaginile nostre au o rezolutie mare si indeplinesc standardul de printare folosit de 300DPI.
Tablourile Artmaniacs au o durata de viata mare, datorita cernelurilor folosite care asigura o imprimare fiabila, de precizie, fara incidente, culori vii si o uscare rapida. Cernelurile inovatoare HP ofera o combinatie unica de calitate si rezilienta. Se obtin linii clare, precise si culori intense in mod constant – chiar si nuante de gri neutru, reale – in imprimarile cu uscare rapida, rezistente la murdarire.
Tablourile sunt acoperite cu un spray protector impotriva umezelii si razelor UV, conceput nu doar pentru a prelungi viata produsului, ci si pentru a intensifica culorile. Testele efectuate in timp au dovedit beneficiile majore ale utilizarii unei astfel de protectii pentru canvas.
In functie de marimea tabloului, utilizam un sasiu din lemn de grosimi diferite: 25mm mm, respectiv 40 mm. Folosim doua marimi de sasiu pentru a respecta proportionalitatea dimensiunilor si pentru a crea acea senzatie de tablou solid.

Artmaniacs
Fiecare tablou Artmaniacs este un produs handmade, care dupa ce trece de etapa imprimarii, urmeaza a fi capsat de sasiu, in timp ce este intins la unghiul perfect in care nu se vor forma cute si nici nu se va forta panza.
Sistemul de prindere al tabloului nu ar putea fi mai usor. Tablourile noastre vin livrate cu o placuta de agatat atasata de partea din spate a cadrului. Acest lucru permite agatarea perfecta, fara nici o problema, a tabloului de carlig, surub sau cui. Avantajul utilizarii placutelor de agatat in locul traditionalelor fire il reprezinta controlul crescut in manevrarea si asezarea canvasului atat singur, cat si in linie cu alte tablouri.

Material Artist Canvas

Material Artist CanvasLucrarile noastre moderne, contemporane sau urbane sunt realizate pe o panza canvas de inalta calitate, ideala pentru decoratiuni interioare, reproduceri artistice, fotografie, prezentari, portrete, etc. Panza canvas utilizata in procesul de printare contine material textil din bumbac 100% pentru un aspect de calitate, cu o textura si o bogatie coloristica incredibila, cu care posterele si printurile de arta normala nu se pot compara. Panza canvas este tratata special pentru a fi printata prin tehnologia pe care am ales-o ca fiind cea mai potrivita, poate reda o gama extinsa de culori si are o rezistenta mare in timp. Datorita calitatii materialului canvas, tablourile pot fi imprimate la rezolutii ridicate si pot suporta o incarcare mare de cerneala ceea ce ii ofera produsului finit un aspect deosebit.

Putem fi siguri de cat de bun este produsul nostru pentru ca in timpul procesului de fabricatie investim in cele mai bune materiale. Nu ne asumam nici un risc cu tabloul tau! Si pentru ca noi nu facem compromisuri, suntem suficient de increzatori pentru a oferi o garantie de calitate pentru toate produsele Artmaniacs! Daca nu esti satisfacut de calitatea produsului nostru, iti inapoiem suma platita!

Intretinerea Produsului

Tablourile Artmaniacs sunt destinate interioarelor, la fel ca si tablourile clasice, ele nu se expun in afara cladirilor. Tabloul poate fi curatat de praf cu o perie moale sau se poate aspira delicat.

Expunere minima la soare

Incercati sa nu expuneti tabloul direct in lumina soarelui, intrucat razele solare diminueaza din intensitatea culorilor care in timp vor deveni fade si sterse. In acest sens, produsele noastre au aplicate un strat de lac protector pentru a preveni stergerea in timp a cernelii.

Evitati caldura

In mod ideal tablourile nu trebuiesc amplasate deasupra unei surse puternice de caldura. Cresterile sau scaderile bruste in temperatura determina indoirea si uscarea lemnului si a panzei de imprimare.

Evitati umezeala excesiva

Efectul umezelii consta in incretirea panzei si deteriorarea acesteia.

Asezarea la nivelul ochilor

Tineti minte ca majoritatea tablourilor sunt realizate pentru a fi vizualizate la nivelul ochilor. Cand asezati un grup de tablouri de aceeasi dimensiune, tineti cont sa le aliniati in functie de marginea de sus. Grupurile de tablouri nu necesita sa fie asezate in tipare simetrice, dar acestea ar trebui sa urmeze un fel de proiectare de ansamblu. Incercati sa le aranjati mai intai pe podea pentru a va face o idee.

Fragil

Atunci cand transportati un tablou, prindeti cadru ferm de ambele parti. Asigurati-va ca tablourile sunt stivuite vertical.

Speram ca aceste informatii ti-au fost de ajutor! Daca ai nelamuriri sau alte intrebari, asteptam un email 😉

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]