Livrare si costuri

Livrare si costuri

Livrarea produselor se face prin curier rapid la adresa specificata de client in formularul de comanda sau in e-mail trimis catre office@artmaniacs.ro. Coletul este bine ambalat astfel ca acesta va ajunge in conditii excelente la tine. Se foloseste folie cu bule pentru o protectie maxima.

Termenul de livrare pentru produsele care sunt disponibilepe stoc este 24 de ore, oriunde in tara. Pentru produsele care nu se afla pe stoc termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare.

Toate taxele de curierat sunt suportate de către client.

Expeditii in TARA

11 LEI, tva inclus

Expeditii in BUCURESTI

7.3 LEI, tva inclus

* Taxa ramburs o platim noi.

* Pentru comenzi mai mari de 200lei, transportul in Bucuresti este gratuit.

* Preturile de mai sus sunt valabile pentru agentiile Atlassib din toata tara. Pentru a vedea daca orasul dvs se afla in lista de agentii teritoriale intrati pe site-ul Atlassib si treceti localitatea in calculatorul de pret. In urma completarii localitatii dvs veti vedea scris automat oras/judet sau cu rosu km suplimentari.

Ridicare comanda din cadrul firmei

Daca esti din Bucuresti te asteptam la sediul nostru din Bld. Carol I, nr. 68, sector 2 pentru a ridica coletul.

Contul de client artmaniacs.ro

Pentru a putea comanda de pe pagina de internet artmaniacs.ro este necesar un cont de client, astfel informatiile necesare emiterii facturii şi livrarii comenzilor dumneavostra sunt stocate si pot fi refolosite oricand. Artmaniacs va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Artmaniacs nu va transmite sub nici o forma sau motiv aceste informatii unei terte parti. Exceptie pot face cazurile in care vi se va cere acordul scris sau cele prevazute de lege. Va rugăm să verificaţi ca datele furnizate să fie corecte şi să efectuaţi modificările necesare atunci când acestea apar.

Comanda Online
Dupa ce ati ales produsul pe care doriti sa il comandati, adaugati numarul de produse in comanda dumneavoastră şi trimiteti-l in cosul de cumparaturi. Pe masura ce adaugati produse la comanda dumneavoastra, acestea sunt adaugate in cosul de cumparaturi. Pentru a finaliza comanda, apasati butonul Trimite Comanda. Dupa preluarea cu succes a comenzii
dumneavoastra, veti primi un email prin care sunteti informat ca solicitarea dumneavoastra a fost trimisa catre un reprezentant de vanzari .

Comanda prin e-mail

Ai posbilitatea de a ne trimite comanda direct pe e-mail la office@artmaniacs.ro si unul din designerii nostrii te va consilia .

Plata
Plata se face prin transfer bancar pe baza facturii proforme emise sau în sistem ramburs dupa efectuarea unei comenzi.

Factura fiscala se tipareste numai dupa acceptarea facturii proforme si insoteste produsele la livrare. Factura fiscala contine aceleasi date ca si cele inscrise in factura proforma (date client, produse, preturi).

Return marfuri cumparate

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produsele noastre.

Daca nu sunteti incantat de tablourile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii. Va rugam sa descarcati si sa completati urmatorul document care trebuie sa insoteasca marfa returnata.  (Artmaniacs.ro_Formular_retur_marfa)

Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Se pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreste. Artmaniacs va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

In cazul produselor personalizate acestea nu pot fi returnate decat in cazul in care acestea prezinta defectiuni de printare.

Returnarea produselor se face obligatoriu cu notificare scrisa pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

„Clienti” sau „consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Livrare si costuri

Livrare si costuri