Aceasta este povestea unui client pasionat de masini si motociclete.

Ne-a contactat intru-cat isi dorea sa se bucure de aceasta pasiune si in locul in care isi petrecea o buna parte din timp si anume in biroul personal.

Un birou simplu si elegant pe care il puteam pune in valoare cu o pata de culoare.

Ne-am gandit sa imbinam cele doua aspecte si sa decoram biroul clientului cu o serie de tablouri personalizate, utilizand o culoare puternica.

Am ales impreuna cu clientul sa folosim o masina top, un Ferarri rosu pe care l-am expus in mai multe variante.

Idei asemanatoare: http://www.artmaniacs.ro/categorie/tablouri-deco/automoto/

Pentru ca lucrarea sa fie completa am ales simeze moderne care ne-au permis sa agatam tablourile prin intermediul firelor si agatatorilor.

tablouri personalizate

[alert type=”success info error notice”]In cadrul studioului nostru de design, fiecare tablou este tratat cu o atentie deosebita. Tablourile pot fi comandate in nuante alb-negru, color sau sepia pentru a se potrivi cu interiorul oricarei case, iar posibilitatile si layout-urile sunt nelimitate. Tablourile pe care le oferim sunt tiparite pe aceeasi panza din bumbac pur 100% de inalta calitate ca toate celelalte printuri pe care le executam. Fiecare tablou Artmaniacs este un produs handmade, care dupa ce trece de etapa imprimarii, urmeaza a fi capsat de sasiu, in timp ce este intins la unghiul perfect in care nu se vor forma cute si nici nu se va forta panza.Fiecare tablou Artmaniacs este un produs handmade, care dupa ce trece de etapa imprimarii, urmeaza a fi capsat de sasiu, in timp ce este intins la unghiul perfect in care nu se vor forma cute si nici nu se va forta panza.Tablourile Artmaniacs sunt destinate interioarelor, la fel ca si tablourile clasice, ele nu se expun in afara cladirilor. Tabloul poate fi curatat de praf cu o perie moale sau se poate aspira delicat.[/alert]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *