Tablou personalizat colaj foto

Alege dintr-o varietate de modele colaj pentru a gasi modalitatea perfecta de a scoate in evidenta serii intregi de fotografii pe care le indragesti sau care se invechesc in albume ce rar le deschizi.

Fie ca sunt fotografii din vacanta, de nunta si botez sau fotografii ale animalului preferat, echipa noastra iti va crea un colaj profesional.

Daca dispui de prea multe fotografii si nu te poti hotari pe care sa o alegi, sfatul nostru este sa nu te decizi doar asupra unei fotografii, ci sa te bucuri de toate la un loc – putem creea impreuna un tablou personalizat cu fotografiile cele mai dragi.

 

Aici vei fii limitat doar de propria imaginatie : cantece, poezii, juraminte de casatorie, orice iti vine in gand sau iti aduce aminte de un moment special din viata, poate deveni un cadou frumos pentru tine, pentru ea, pentru el, pentru prieteni sau familie.

Artmaniacas iti va aduce acea magie, acel-ceva!

In cadrul studioului nostru de design, fiecare colaj foto este tratat cu o atentie deosebita. Tablourile personalizate din colaje foto pot fi comandate in nuante alb-negru, color sau sepia pentru a se potrivi cu interiorul oricarei case, iar posibilitatile si layout-urile sunt nelimitate. Montajele fotografice pe care le oferim sunt tiparite pe aceeasi panza din bumbac pur 100%, de inalta calitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *