top of page
Caută

Ce inseamna personalizarea de tricouri...

Serviciu de personalizare tricouri

Activitatea noastra s-a extins prin dezvoltarea serviciului de personalizare a tricourilor.

Personalizarea implica utilizarea ultimei tehnologii in domeniu, care prezinta multiple avantaje pentru client. Imprimarea se realizeaza pe materiale ce contin un minim de 60% bumbac cu scopul de a absorbi cerneala Epson care are rolul de a patrunde direct in material, fara a crea acel efect plastifiat si in relief.

Tricourile imprimate in acest mod au o rezistenta mare in timp, atata timp cat se respecta anumite cerinte.

Spalarea ar trebui sa se faca manual, sau la rotatii cat mai mici, pentru a evita frecarea excesiva a stratului textil imprimat. Tricourile trebuie intoarse pe dos inainte de spalare.

Temperatura apei trebuie sa fie cat mai scazuta, max. 30 de grade.

Se recomanda folosirea unei cantitati cat mai mici de detergent. Folosirea inalbitorilor este strict interzisa

Se recomanda uscarea naturala (“pe sfoara”), deasemenea tricourile se usuca tot pe dos (aceasta regula e general valabila pentru orice articol de imbracaminte colorat, razele soarelui tind sa decoloreze materialul).

Daca toate aceste sfaturi sunt respectate, tricourile tale vor rezista o perioada lunga de timp. Atat pe tricouri albe, dar mai ales pe tricouri inchise la culoare, la prima spalare este normala o foarte usoara palire a culorilor imprimeului. Aceasta este insa aproape insesizabila, si in plus noi tinem cont de acest lucru si culorile sunt imprimate special mai vi.

Printul digital este perfect pentru tricourile personalizate, deoarece se poate imprima aproape orice. De la poze pana la design-uri grafice foarte complexe.

Deasemenea formatul nu este unul special, este de ajuns sa ne trimiti o poza cu o rezolutie decenta. Imprimanta noastra imprima si pe tricouri negre sau inchise la culoare, insa pentru acestea sunt necesare poze cu transparenta (format .png) sau vectori. Graficieni nostri te pot ajuta cu prelucrarea pozelor pentru printarea pe suport negru.


1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Tablouri personalizate si pasiuni

Aceasta este povestea unui client pasionat de masini si motociclete. Ne-a contactat intru-cat isi dorea sa se bucure de aceasta pasiune si in locul in care isi petrecea o buna parte din timp si anume

Comments


bottom of page