Printuri Outdoor

Realizam Printuri de Mari Dimensiuni pe hartie foto, canvas, banner, mesh, autocolant folosind cea mai noua tehnologie Epson, 100% ecologica.

Deservim atat agentii de publicitate cat si clienti finali si fiecare proiect este tratat cu acelasi interes; propunem clientilor nostri solutii simple sau complexe, adaptate financiar posibilitatilor lor, solutii unice care permit o mai buna reprezentare a lor in mediul de afaceri romanesc.
Artmaniacs este de asemenea un shop de creatie specializat in crearea si producerea tablourilor destinate decorarii caselor, birourilor si localurilor.

Bannere publicitare

Poliplan printat,simpla fata cu cerneala ecosolvent rezistenta la intemperii. Se poate imprima orice imagine sau vector la rezolutia de 1440 DPI. Datorita imprimantei noastre Epson Sure Color,putem printa la viteza mare fara a deforma sau strica imaginea printata.Pret : incepand cu 9 eur/mp. Pretul include : capse din 50/50 cm si fante de vant optional.

Backlit

Solutia perfecta si moderna pentru casete luminoase de interior. Print-ul pe Backlit film are o calitate foarte ridicata, culorile sunt bine saturate si foarte vii. Suprafata expusa este perfecta, nu necesita laminare, poate fi spalata cu apa, si reda culorile cu un aspect extrem de natural atat la iluminarea din exterior cat si la cea interioara.Rezolutie:1440DPI

Autocolant Geamuri

Autocolantele pentru geam denumite window graphic sunt printate la calitate foarte mare, putand fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse.                      Datorita imprimantei noastre Epson Sure Color,putem printa la viteza mare fara a deforma sau strica imaginea printata.
Pret : incepand cu 10 eur/mp.

Mesh Stradal

Materialul de mesh printabil realizat dintr-o tesatura PVC de culoare alba, cu greutate redusa (270 g/mp) si rezistenta marita la conditiile din mediul Pret : incepand cu 12 eur/mp – tiv si capse incluse in pret (plasate la dimensiune standard de 1m)

Autocolant vitrine

Producem si instalam orice tip de autocolant (alb, transparent,de sablat, decupat la cutter plotter) pentru decorarea spatiilor comerciale si a vitrinelor (de magazine, vitrine frigorifice, frigidere pentru produse, lazi pentru inghetata)

Tapet

Tapet vinilic, texturat, ignifug, rezistent la spalare si la rupere. Se aplica cu adeziv din comert pentru tapet vinilic.

Pret : incepand cu 18 eur/mp