Sacosa de panza. Practica si urbana.

Printre multitudinea de lucruri care ne plac si pe care le alegem cu greu, am decis ca cea mai buna solutie este de a le avea pe toate.. la indemana…in cea mai cool sacosa de panza. Practica va deveni accesoriul tau preferat.

Sacosa este confectionata din bumbac si imprimeurile sunt variate, colorate, cu mesaje amuzante sau cu imagini care te atrag.

Sacosa de panza este usor de impaturit si o poti depozita in cele mai mici spatii.

Putem personaliza  imprimeul acestora, pentru a se mula perfect pe ceea ce ai nevoie.

Poti ajuta astfel si la reducerea folosirii sacoselor de plastic. Dacă se consideră că o sacoșă de pânză ar înlocui 3 pungi de plastic, timp de o săptămână, pentru an, producerea a 11.900 de sacoșe ar îndepărta 1.713.600 pungi de plastic.

Practica si urbana o poți folosi în orice situație: sacoșă pentru shopping, în parc, la mall sau ca un accesoriu util și încăpător pentru plajă.

Poti vedea toate modelele accesand linkul de mai jos:

http://www.artmaniacs.ro/categorie/sacosa-panza/

Ce este imprimarea digitala?

Imprimarea digitala, cunoscuta si sub numele de imprimare DTG (direct to garmet) sau imprimare „direct pe textile” este un procedeu de imprimare a tricourilor folosind o imprimanta cu tehnologie inkjet specializata.

Aparuta relativ recent, aceasta metoda foloseste imprimante speciale industriale, care printeaza cu cerneluri speciale direct pe tesatura, fiind absorbita de fibrele materialului

Rezolutia si viteza acestor imprimante a crescut semnificativ in ultimi 5 ani, printurile realizate fiind cu adevarat impresionante.

In plus pre-tratamentele realizate cu utilaje speciale, dar si fixarea termica aplicata dupa imprimare, au crescut exponential rezistenta imprimeurilor, apropiandu-se de rezistenta imprimeurilor serigrafice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *