Completeza povestea de dragoste si evenimentele pe care le-ai trait printr-o modalitate noua de decor. In acest mod vei pastra vie amintirea nuntii si vei admira frumusetea evenimentului in orice moment al zilei si in orice incapere vei decide sa expui tabloul personalizat.

Una dintre cele mai placute activitati ale echipei noastre este aceea de a realiza tablouri personalizate pentru o nunta de poveste.

Tabloul personalizat este o ultima moda in materie de nunti, un tablou realizat dupa o fotografie de la nunta ta, … un tablou pe care il ai amintire toata viata, si ori de cate ori te vei uita la el, iti vei aduce aminte cu mare drag de cea mai frumoasa zi din viata ta!

Ipostazele cele doi miri sunt surprinse foarte frumos si elegant de catre fotografi profesionisti si transpuse cu mare atentie de noi intru-un superb tablou personalizat. Culorile vii si panza de bumbac pe care noi o utilizam se completeaza perfect cu calitatea pozei, iar fineteta lucrului facut cu pasiune este apreciat de cei implicati in acest eveniment unic.

Din lista noasta idei va puteti alege texte moderne, haioase, clasice sau vintage pentru tablourile personalizate dorite sau va puteti inspira pentru a va crea propriul text pentru tablou.

Va puteti folosi de cele mai frumoase poze pentru a crea o succesiune de tablouri de diferite dimensiuni pe care le puteti combina in stiluri simetrice sau asimetrice.

Oferind acest tip de cadou, va veti faceti remarcati si veti ramane in amintirea celor care primesc aceste cadouri de nunta de la voi.

Poate uneori nu puteti fi alaturi de miri la placutul eveniment din diferite motive dar daca le oferiti un tablou, vor fi foarte fericiti. Pe cartea de vizita se poate face mentiunea : »O amintire mereu noua »sau « Un cadou frumos pentru un eveniment unic .

Aici veti gasi o parte din lucrarile facute de noi sau pentru inspiratie poti accesa pagina: http://www.artmaniacs.ro/alege-model-personalizare/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *