Darlene Molnar este director de design si detine studioul omonim din DC, pentru prezentarea caruia chiar a folosit imagini din propria locuinta.
Pentru a adauga o doza de familiaritate aranjamentelor este suficienta textura materialelor, iar suprafata mica a locuintei nu mai pare asa mica atunci cand amenajarea este atat de aerisita. Amenajarea generala este inspirata de designul modern din anii ’60, completat cu cateva elemente de epoca bine plasate, dar si cateva piese de mobilier reconditionat cu atentie.
Imaginile spun totul despre acest camin ordonat si confortabil.

Un decor curat, ale carui linii sunt influentate de accente apartinand mijlocul secolului si compenseaza cu articole vintage si elemente do-it-yourself.

Darlene și Brian impartasesc pasiunea pentru tipografie si piesa care atarna deasupra mesei din bucatarie este un vechi semn care reprezinta statia de autobuz a orasului DC, decoratiune gasita in cadrul unui shop online de decoratiuni.

Darlene a colaborat cu tatal ei, pasionat de prelucrarea pielii naturale, pentru a creea scaunul personalizat Bertoia din dormitor. Decoratiuna din bucatarie „Cat e ceasul” reprezinta una dintre lucrarile apartinand lui Darlene si a fost realizata din segmente HGTV, numere de casa vechi si parti dintr-un ceas alimentat cu baterii.

In restul casei, se observa atingeri simple – cum ar fi modul usor neglijent in care cuvertura portocalie si pufosa este aruncata peste un scaun Hee Welling – care fac locul sa fie ca acasa. Tablourile canvas au fost si ele alese cu grija, pentru a completa decorul si a contrasta cu paleta de culori aleasa.

Inspiratia : Cand ne-am mutat in acest apartament eram pasionati de Mad Men si am fost inspirati de stilul decorativ adoptat in spectacol . Am amestecat unele descoperiri preferate ale noastre dintr-o varietate de stiluri și origini care au completat inspiratia noastra originala.

Elementul favorit: balcon nostru mic, care are vedere in curtea cladirii. Pentru o casa care este pe Wisconsin Avenue (unul dintre cele mai aglomerate strazi ale orașului), acest tip de spatiu linistit in aer liber este ravnit de multa lume.

 

Tablou canvas decorativ tablouri decor

Sursa: http://www.apartmenttherapy.com/darlene-and-brians-clean-pure-lines-house-tour-194744

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *