top of page
Caută

Tablouri canvas folosite pentru expunere foto

In data de 19 Septembrie a avut loc debutul unui tanar fotograf pe nume Alex Negulescu.

O expozitie a 40 de imagini ce incearca sa arate o alta realitate.

Perspectiva sa fotografica este frumos expusa chiar de artist: “realitatea noastra inconjuratoare este ceea ce vedem cu ochii in fiecare zi. Si daca vedem aceleasi lucruri in fiecare zi, realitatea noastra este ceea ce traim, lucrurile pe care vrem sa le facem, locurile pe care vrem sa le vedem. Pe o raza de 10 km noi suntem acolo. Ce vreau eu sa va arat este ca dincolo de aparentel


e instinctiv create exista lumi, lucruri, oameni care nu sunt ca in filme, ci mai degraba ca realitatea de langa noi. Poate vine si din frica primordiala a omului de a trece peste sine in cautarea celuilalt sine.”

Ne-am bucurat sa putem colabora si sa oferim o calitate a printului si a panzei care sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

Cand vine vorba de multumirea clientului, ne asiguram ca experienta lui este extraordinar de pla


cuta si garantam calitatea impecabila a tabloului canvas. Am acordat atentie detaliilor legate de culoare, colturi, agatare, rezistenta.

Va invitam sa vizualizati mai jos o parte din lucrarile expuse sau sa veniti direct in Lokal intr-o atmosfera placuta, in fata unui pahar de vin.






Teleporting Hunters - expozitie de fotografie este urmatoarea expozitie a fotografului Alex Negulescu ce are loc la Lokal, Str. Mihai Eminescu nr. 57



1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page